Nyheder

Tilmeld dig Nyhedsbrev klik her.

Læs gamle nyheder klik herNews 22. marts 2014.

Hells Angels medlem Michael Brokside 1973 – 2014 begraves torsdag den 27. marts fra Filips Kirke på Amager. Sammen med familie og venner og alle de som holdt af Brok, vil vi følge ham på hans sidste tur. Vi vil begrave vor bror. Vi vil ære ham i døden.

Der har været mange spekulationer fremme, omkring hvordan vores bror døde. Vi ved at han døde i myndighedernes varetægt. Måske fik han ikke den lægehjælp han havde brug for. Måske begik han selvmord. Vi ved det ikke med sikkerhed og undersøgelserne fortsætter.

Pressen har talt med alle mulige uvedkommende og ligegyldige personer omkring den sørgelige hændelse. De er blevet gjort til eksperter og vi har måttet lægge ører til mange usandheder. Det kommer måske som en overraskelse for nogen, men vi føler det samme som alle andre mennesker føler, når de mister en de holder af. Først og fremmest savn.

Jo vi er også skuffede og vrede, hvis det viser sig at vores bror har taget sit eget liv. Selvmord er uacceptabelt og efterlader familie og pårørende med mange løse ender og ubesvarede spørgsmål. Det gælder uanset hvem man er og hvor man har sin gang på jord. Vi er selvfølgelig kede af det. Vi har mistet et menneske som stod os nær. Et menneske vi holdt af. Et menneske og en bror som vi levede med.

Vores bror er død og vi har valgt at huske ham for alt det gode. Vi kendte ham da han levede. Han var vores sjove og kærlige ven. Han var præsident for vores afdeling på Amager. Han var sine sønners stærke far og altid en god mand for sin kone. Vi har endnu ikke fået svar på alle vore spørgsmål og får det måske aldrig. Hvil i fred Brok81

Hells Angels Motorcycle Club Denmark
HELLS ANGELS  and the skull logo ® are trademarks owned by Hells Angels Motorcycle Corporation , registered in the USA and in many other countries. All logos and designs of Hells Angels are trademark-protected™ and protected according to international law. Cop